Maak een afspraak:

0494 03 46 59

Dennis Elektro in Haacht,

uw snelle en betrouwbare elektricien in Vlaams-Brabant

Elektriciteit op maat

Een woning die perfect afgestemd is op jouw leven? Daarvoor doe je beroep op een professionele elektricien. Vlaams-Brabant vertrouwt zonder aarzelen op het vakmanschap van Dennis Elektro in Haacht!

 

Wij begrijpen dat je méér verlangt van je elektriciteitsnetwerk dan enkel lichtschakelaars en stopcontacten. Daarom bouwen we vernieuwende elektriciteitsoplossingen die aansluiten bij jouw verwachtingen en situatie.

Service voor woningen van de toekomst

Om dat te bereiken creëren we niet alleen solide elektriciteitsnetwerken voor nieuwbouw en renovatie. We zetten ook voluit in op slimme domotica, innovatieve ledverlichting en ingenieuze draadloze alarm- en camerabewakingssystemen.

 

Onze ervaring stelt ons in staat om voor elk probleem een oplossing op maat te ontwikkelen. En daar stopt het niet. Ook voor de aankoop van je nieuwe huishoudapparaten – zoals wasmachines, droogkasten en koelkasten – en voor een snelle depannage met grondige herstellingen aan uw elektriciteitsnetwerk kan je bij ons terecht. We zijn 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar bij pannes.

 

Gratis offerte

Onze zaakvoerder voert alle werken zelf uit en garandeert een sluitende opvolging van uw project.
Meer weten? Vraag dan meteen een vrijblijvend gesprek aan om jouw project te bespreken.
We maken met plezier een gratis offerte voor je op.